Επίθεση με βιτριόλι – Α. Λύτρας: «Στο δικαστήριο η Ιωάννα μου είπε τρεις φορές πρόσεχε με»

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι – Α. Λύτρας: «Στο δικαστήριο η Ιωάννα μου είπε τρεις φορές πρόσεχε με»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχει κληθεί ο άνθρωπος που της έδωσε το βιτριόλι. Είναι πολύ σημαντικός μάρτυρας»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει η Ιωάννα, το δικαστήριο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποια στοιχεία δείχνουν ότι η κατηγορούμενη είχε συνεργούς στην επίθεση με βιτριόλι.

«Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση και για εμάς, έχουμε ταυτιστεί με την Ιωάννα. Είναι ένα δικαστήριο διαφορετικό και για εμάς τους δικηγόρους. Η Ιωάννα ξαναπερνά δεύτερη φορά το συμβάν. Θα πρέπει να περιγράψει από την αρχή τι έζησε. Θέλει να πάρει απαντήσεις αλλά δεν θα τις πάρει», είπε ο κ. Λύτρας.

Σε σχέση με την κατηγορούμενη ο κ. Λύτρας τόνισε: «Η κατηγορούμενη έχει δικαίωμα να μην έρθει ποτέ στο δικαστήριο. Δεν υποχρεούται να έρθει να καταθέσει. Θεωρώ ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή να απολογηθεί. Η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα σε όλες».

Σε σχέση με το άτομο που προμήθευσε την κατηγορούμενη με το βιτριόλι σχολίασε: «Δεν είναι μάρτυρας, δεν έχει κληθεί ο άνθρωπος που της έδωσε το βιτριόλι. Θα ζητήσουμε να τον καλέσουν. Είναι πολύ σημαντικός μάρτυρας. Αμέσως μετά το έγκλημα, η κατηγορούμενη του έκανε 5 κλήσεις». «Μπορεί να είναι ένας από τους συνεργούς της», πρόσθεσε.

 «Στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα θα καταθέσει», εξήγησε και κατέληξε: «Η δίκη ίσως αρχές Νοεμβρίου να τελειώσει».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News