Ελλάδα

Κ. Μητσοτάκης – Κ. Κόλλιας: Συζητήθηκαν τα θέματα των οικονομολόγων και φοροτεχνικών και η ανοδική πορεία της οικονομίας

Ο Κ. Κόλλιας εξέφρασε τη ικανοποίηση του για την μέτρα ελάφρυνσης των νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Την ικανοποίησή του για τα μέτρα ελάφρυνσης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κόλλια, στη σημερινή τους συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η οικονομία, οι προοπτικές της, η επόμενη μέρα μετά την πανδημία και ο ρόλος των οικονομολόγων και των λογιστών - φοροτεχνικών συζητήθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού, και του κ. Κόλλια.

Ο πρόεδρος του ΟΕΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση, μετέφερε αναλυτικά στον πρωθυπουργό τα θέματα, που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οικονομολόγων και των λογιστών - φοροτεχνικών, σε ό,τι αφορά την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους, αλλά και των πελατών τους.

Επίσης, συζητήθηκε η ανοδική πορεία της οικονομίας, μετά και τα επικαιροποιημένα στοιχεία για την ανάπτυξη τη φετινή χρονιά, που προβλέπουν υψηλότερους ρυθμούς από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια