Συνελήφθη 29χρονη που συμμετείχε σε ριάλιτι κατηγορούμενη για ναρκωτικά

Ελλάδα
Συνελήφθη 29χρονη που συμμετείχε σε ριάλιτι κατηγορούμενη για ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 7,5 κιλά κοκαΐνης

Μια 29χρονη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, καθώς και ένας άνδρας συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Παράλληλα, ο άνδρας κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου και φέρεται να κατείχει -με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 29χρονης- βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Ο άνδρας προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, φέρεται ότι προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε δε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: rawpixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News