Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ θα παραστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, αύριο Σάββατο θα μιλήσει και την Κυριακή το μεσημέρι θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το παρόν και στην ορκωμοσία της ηγεσίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις 11:00, ενώ έπειτα (11:30) θα θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη και του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα και το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου, έχει ως εξής:

 Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

 Στις 11:00 θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραστεί στην ορκωμοσία της ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενώ στις 11:30 θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη και του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά.

 Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα.

 Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

 Στις 09:30 θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

 Στις 10:00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo και στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

 Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια