Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Προσεχώς 2 προκηρύξεις για 536 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων

Δύο νέες προκηρύξεις αναμένεται να προκηρυχθούν από τον ΑΣΕΠ με κωδικούς 9Κ/2021 και 8Κ/2021

Δύο νέες προκηρύξεις δρομολογεί ο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων.

Πρόκειται για την προκήρυξη του ΟΑΕΔ, με σκοπό την πλήρωση 105 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας και της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά για την πλήρωση 15 θέσεων ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, (8Κ/2021), καθώς επίσης και την προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 188 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για την πλήρωση 228 θέσεων ΔΕ κατηγορίας (9Κ/2021).

Ειδικότερα, οι επερχόμενες προκηρύξεις έχουν ως εξής: 

  • Ο διαγωνισμός 9Κ/2021 αφορά την μόνιμη πρόσληψη 416 υπαλλήλων, που θα εργαστούν ως σωφρονιστικοί υπάλληλοι και φύλακες εσωτερικής ή/και εξωτερικής φρούρησης, σε φυλακές. Απαραίτητη προϋπόθεση για το προσωπικό που θα προσληφθεί να ανήκει σε μία, μόνο, βαθμίδα εκπαίδευσης, τη Δευτεροβάθμια. Από τις 416 διαθέσιμες θέσεις, οι 188 θα είναι διαθέσιμες στην Δράμα, ενώ οι υπόλοιπες 228 θα διατεθούν σε Καταστήματα Κράτησης ανά τη χώρα.
  • Ο άλλος διαγωνισμός με κωδικό 8Κ/2021 , αφορά στην πρόσληψη 105 μονίμων υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ και 15 μονίμων υπαλλήλων για την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων. Οι θέσεις στην πλειοψηφία τους αφορούν θέσεις διοικητικού προσωπικού. Όσο αφορά τις θέσεις στον ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εμπίπτουν στις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ενώ σχετικά με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων στις κατηγορίες ΤΕ και ΔΕ.

Οι προκηρύξεις έχουν πάρει, ήδη, αριθμό έκδοσης και έτσι αναμένεται να δημοσιευθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η διαδικασία επιλογής θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ, με βάση τα πρότυπα των προκηρύξεων «Κ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια