Ελλάδα

«Επανεκκίνηση Τουρισμού»: δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων, για όσες κρίθηκαν αρχικά απορριπτέες

Τουριστικές επιχειρήσεις: Μέχρι 29 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής για τις τουριστικές επιχειρήσεις των οποίων η αρχική αίτηση στην δράση: «Επανεκκίνηση Τουρισμού» κρίθηκε απορριπτέα.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις φιλοξενίας των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης που θα υποβληθεί έως την 29η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 έχει απορριφθεί, μπορούν μετά την έκδοση της απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν εκ νέου αίτηση, για την ένταξή τους στο πρόγραμμα «Επανεκκίνηση Τουρισμού». Οι  αιτήσεις θα είναι δυνατό να πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.

Αυτό αναφέρεται στην πρώτη απόφαση απόρριψης αιτήσεων χρηματοδότησης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ».

Η απόφαση αφορά στην απόρριψη ως μη επιλέξιμων 43 αιτήσεων χρηματοδότησης συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 3.775.527,74 ευρώ, λόγω μη πληρότητας δικαιολογητικών ή/και μη τήρηση τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής στη δράση.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις χρηματοδότησης απορρίπτονται, δύνανται εναλλακτικά είτε να υποβάλλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2021 ή να υποβάλλουν ένσταση εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από τη λήψη του αυτοματοποιημένου μέσω ΠΣΚΕ μηνύματος προς τη δηλωμένη ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση αλληλογραφίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια