Φολέγανδρος: Ξυλοκόπησε την 26xρονη, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

Ελλάδα
Φολέγανδρος: Ξυλοκόπησε την 26xρονη, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η σοκαριστική ιατροδικαστική εξέταση

Aνατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Φολέγανδρο με τον δράστη της δολοφονίας να απολογείται με υπόμνημα.

Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει τις τελευταίες στιγμές στη ζωή της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύντροφό της την περασμένη Παρασκευή (16.07.2021) στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η 26χρονη, πριν βρεθεί στη θάλασσα δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Μετά την έσυρε στα βράχια και την έριξε ζωντανή στο νερό.

Όπως έδειξαν τα ευρήματα, ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει και αφού έπεσε στο έδαφος την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα.

Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από χτυπήματα του 30χρονου. Από τις γροθιές του. Από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε της πτώσης στη θάλασσα.

Η 26χρονη είχε πέσει στο έδαφος, ζαλισμένη όπως ήταν και δεν μπορούσε να αντιδράσει σε ό,τι ακολούθησε. Η μανία του 30χρονου φανερώνεται από τα γδαρσίματα στο κορμί της.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος σήκωσε την άτυχη κοπέλα και την πέταξε ζωντανή στο νερό, ωστόσο η κοπέλα από τα χτυπήματα δεν μπόρεσε να αντιδράσει για να σώσει τον εαυτό της.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News