Έγκλημα Φολέγανδρος: Απόπειρα αυτοκτονίας φαίνεται να έκανε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Ελλάδα
Έγκλημα Φολέγανδρος: Απόπειρα αυτοκτονίας φαίνεται να έκανε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου

Ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα αργά το βράδυ της Τετάρτης (21/07) στο κέντρο υγείας της Νάξου, καθώς σύμφωνα με συγκεχυμένες πληροφοριες, φαίνεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, οι γιατροί αποφασίζουν για το εάν θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης (22/07).

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, καθώς ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης (21/07) στο κέντρο υγείας της Νάξου, καθώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί όπου κρατείτο. Το πρωί (10:00) της Πέμπτης (22/07) είναι, μάλιστα, προγραμματισμένο να απολογηθεί και αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η απόφαση των γιατρών.

Σύμφωνα το «Mega», ο 30χρονος, που μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης (22/07) εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος, έκανε προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του με ένα σεντόνι.

Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση και όπως έγινε γνωστό, ανέφεραν ότι ο 30χρονος δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ενώ είναι, πλέον, σίγουρο ότι θα ζητηθεί εξέταση από ψυχίατρο.

Τι είπε ο Κούγιας περί ψυχικής παθήσεως

Προσωπική δήλωση Αλεξίου Κούγια, Δικηγόρου οικογενείας Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου για τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του δράστου περί ψυχικής παθήσεως

Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.

Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία.

dikaiologitika

Φωτογραφία: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News