Φολέγανδρος: «Ψυχικά ασθενής» ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Τι λέει ο δικηγόρος

Ελλάδα
Φολέγανδρος: «Ψυχικά ασθενής» ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Τι λέει ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της

Σε κλίμα οργής και οδύνης κηδεύτηκε στο Βέλο Κορινθίας, το απόγευμα της Δευτέρας η 26χρονη Γαρυφαλλιά με τους συγγενείς και φίλους να της λένε το τελευταίο αντίο. Εκεί μία στενή φίλη της φαρμακοποιού συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο της.

Την ίδια ώρα ο 30χρονος άνδρας έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την Γαρυφαλλιά και από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη μετά και τις διαπιστώσεις του ιατροδικαστή, με τον δικηγόρο του να δείχνει εξαρχής δείγματα της υπερασπιστικής γραμμής που πρόκειται να υιοθετήσει.   

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο συνήγορος του γυναικοκτόνου, κ. Γιώργος Βλάχος, τόνισε ξεκάθαρα πως ο πελάτης του είναι «ψυχικά ασθενής».

Είπε πως υπάρχουν σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό αυτό και πως πρόκειται για «διαγνωσμένη εδώ και πολλά χρόνια σοβαρή ψυχική ασθένεια» ενώ αποκάλυψε πως ο πελάτης του ήταν για πολύ καιρό υπό φαρμακευτική αγωγή την οποία διέκοψε «αυθαίρετα» και με δική του πρωτοβουλία, διότι τον εμπόδιζε -όπως είπε- να αντεπεξέρχεται στην εργασία του.

«Έχει αντιληφθεί το αποτέλεσμα, έχει ζητήσει συγγνώμη από την πρώτη κατάθεσή του. Η έκφραση συμπάθειας/ συμπόνοιας θεωρώ ότι είναι ειλικρινέστατα», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του δράστη.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ιατροδικαστική έρευνα με τον ιατροδικαστή να ζητά νέες φωτογραφίες από το σημείο, ώστε να εξακριβωθούν, το βάθος των κακώσεων, η μορφολογία της περιοχής, αλλά και οι λεπτομέρειες, που αναμένεται αύριο να ρίξουν φως αν και τι είχε προηγηθεί, πριν ο 30χρονος σπρώξει τη νεαρή γυναίκα στα βράχια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN. 

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News