Αυτή θα είναι η νέα παραλία του Ελληνικού και η Marina Galleria

Ελλάδα
Αυτή θα είναι η νέα παραλία του Ελληνικού και η Marina Galleria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σχέδια για το ομορφότερο παραλιακό μέτωπο της Ευρώπης

Τα σχέδιά της για την αναμόρφωση του παράκτιου μετώπου του Ελληνικού, αλλά και το νέο τοπόσημο στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, τη Marina Galleria, που θα αναδείξουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα, παρουσίασε σήμερα η Lamda Development.

Πρόκειται για τη δεύτερη διαδικτυακή ενημέρωση της Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού .

Μάθαμε λοιπόν ότι , ξεκινάει άμεσα η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Ελληνικού και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 5 χρόνια .

Το 2025 η Αθηναϊκή Ριβιέρα στο ύψος του Ελληνικού θα έχει αλλάξει ριζικά . Αυτό είπε μιλώντας πριν από λίγο στην επίσημη παρουσίαση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

«Όραμά μας είναι η παραλιακή ζώνη του Ελληνικού, μήκους 3,5 χιλιομέτρων, να αναδειχθεί στο ομορφότερο κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας και να γίνει αγαπημένος προορισμός ψυχαγωγίας, άθλησης, χαλάρωσης και διασκέδασης για όλους».

Στο παράκτιο μέτωπο θα δημιουργηθεί, μεταξύ άλλων, μία νέα αμμώδης παραλία μήκους , 1 χλμ., ελεύθερης πρόσβασης, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν να κολυμπήσουν, να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν.

(2η Φωτο)

Στα έργα εντάσσεται, επίσης, η ανάπλαση της μαρίνας του Αγίου Κοσμά, η οποία θα αναβαθμιστεί τόσο από πλευράς χωρητικότητας όσο και υπηρεσιών.

Η Marina Galleria

Ένας σύγχρονος lifestyle προορισμός που προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία shopping, υψηλής ποιότητας γαστρονομικές προτάσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες αναψυχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα είναι η Marina Galleria που παρουσιάστηκε σήμερα. Πρόκειται για ένα εμβληματικό εμπορικό κέντρο .

Tο κτίριο θα είναι υπόδειγμα αισθητικής και πράσινου σχεδιασμού με την αρχιτεκτονική υπογραφή του διάσημου Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma. Θα είναι ένα κτιριακό συγκρότημα υψηλής αισθητικής που σχεδιάστηκε από τον Κένγκο Κούμα, τον «Καλατράβα της Άπω Ανατολής».

Θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2025. Θα εκτείνεται σε 22.000 τμ. με λιτές γραμμές και είναι σχεδιασμένη αρμονικά με το περιβάλλον, ενώ η σκεπή της είναι εμπνευσμένη από τα πανιά των σκαφών.

Η Marina Galleria θα προσφέρει στους επισκέπτες της μία πολύπλευρη και υψηλής αισθητικής εμπειρία αγορών, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

Θα φιλοξενεί κορυφαίους οίκους μόδας, ορισμένοι, εκ των οποίων, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές. Θα προσφέρει, επίσης, σειρά γαστρονομικών προτάσεων υψηλού επιπέδου, αλλά και πληθώρα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Η Διαδικτυακή Παρουσίαση του Παράκτιου Μετώπου & της Marina Galleria

ΠΗΓΗ theellinikon

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News