Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας

Ελλάδα
Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαραγμός και η ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο

Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς θρηνούσαν για το αδικοχαμένο κορίτσι του οποίου κόπηκε με φρικτό τρόπο το νήμα της ζωής. Με δάκρυα στα μάτια, ντυμένοι στα άσπρα οι περισσότεροι είπαν το τελευταίο αντίο στο Βέλο Κορινθίας. Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια της και οι γονείς της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Με δάκρυα στα μάτια βγήκαν από την εκκλησία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, ενώ έσκυβαν πάνω από την νεκροφόρα με το φέρετρο σαν να μην ήθελαν να την αφήσουν να φύγει… Σαν να ήθελαν να την κρατήσουν για πάντα κοντά τους.

Οι καμπάνες στο χωριό χτυπούσαν πένθιμα, ενώ άσπρα μπαλόνια συνόδευσαν την άτυχη κοπέλα στην τελευταία της κατοικία. Όλα ήταν στα λευκά στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς… Λευκά μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, λευκά στεφάνια, λευκές μπομπονιέρες, ενώ οι περισσότεροι που ήταν στην κηδεία φορούσαν λευκά μπλουζάκια.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία και όπως ανέφερε ο Alpha μια φίλη και συνάδελφος της Γαρυφαλλιάς απευθυνόμενη στον δολοφόνο, είπε στον επικήδειο.

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών». Αυθόρμητα όλοι άρχισαν να χειροκροτούν.

Την ίδια ώρα νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο 30χρονος καθομολογία δολοφόνος προσπάθησε να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα ενώ όπως ανέφερε η αίτια του τσακωμού τους ήταν ότι έχασαν τον δρόμο στο νησί των Κυκλάδων.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου ενώ ζήτησε και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News