Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Χτύπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει από τα βράχια

Ελλάδα
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Χτύπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει από τα βράχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι φέρει η 26χρονη

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφο της έρχονται στο προσκήνιο.

Οι κακώσεις που διαπιστώθηκε ότι έφερε η σορός της άτυχης Γαρυφαλλιάς και δη οι κρανιογκεφαλικές μπήκαν στο μικροσκόπιο του επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, που χειρίζεται ιατροδικαστικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Έθνος οι αστυνομικοί της  Ασφάλειας Σύρου, που διενεργούν την προανάκριση, από την πρώτη στιγμή «είδαν» ένα  ύποπτο τραύμα που έφερε η άτυχη κοπέλα στο μάτι. Φαίνεται ότι το τραύμα αυτό προέρχεται από μπουνιά που της έριξε στο πρόσωπο ο δράστης και το γεγονός αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πηγές πιστοποιείται και από τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας στη Φολέγανδρο, την οποία έσπρωξε στη θάλασσα, σύμφωνα με την ομολογία του, ο 30χρονος φίλος της, προήλθε από πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό.

Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε την Παρασκευή νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, ενώ ο φίλος της οδηγήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη και την Παρασκευή, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητό τους, αυτός το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Αμέσως μετά και αφού η 26χρονη είχε βγει έξω, αυτός την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση το Σάββατο το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με το θύμα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News