Καιρός: Καταιγίδες στην χώρα - Τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Καταιγίδες στην χώρα - Τοπικές βροχές αύριο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές προβλέπονται στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους, ενώ στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 33 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 και έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα, στα ηπειρωτικά προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα κεντρικά και βόρεια εκτός της Θράκης και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα, οι οποίες είναι πιθανό στα βορειοδυτικά να είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο, τις Σποράδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, στα δυτικά και τα νότια θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα τους 33 με 35 βαθμούς.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Δείτε εδώ την εξέλιξη του καιρού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News