Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φίλος της νεκρής 26χρονης

Ελλάδα
Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φίλος της νεκρής 26χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θρίλερ» με την εξέλιξη της υπόθεσης

Ο άνδρας που αναζητούνταν σε όλο το νησί και αναμένεται να ρίξει φως στο πως βρήκε τραγικό θάνατο η νεαρή Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε ζωντανός και συνελήφθη.

Οι αρχές αναζητούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες ώρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνος βρίσκονταν πάνω σε βράχια και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι (16-07-2021).

Στο σημείο έσπευσαν άντρες του λιμενικού, που διαπίστωσαν πως η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Πηγή: In.gr

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News