Φολέγανδρος: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στη θάλασσα - Το πρόσωπο « κλειδί» και οι έρευνες

Ελλάδα
Φολέγανδρος: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα στη θάλασσα - Το πρόσωπο « κλειδί» και οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάστατη η Φολέγανδρος από τον θάνατο νεαρής κοπέλας που είχε πάει για διακοπές

H άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι (16-07-2021).

Στο σημείο έσπευσαν άντρες του λιμενικού, που διαπίστωσαν πως η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

 Σύμφωνα με το cycladesvoice.gr, λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Από το γεγονός πως βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα, εικάζεται ότι η νεαρή γυναίκα έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής.

Το πρόσωπο « κλειδί» και οι έρευνες

Από την πορεία της έρευνας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φαίνεται να απομακρύνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο νησί βρισκόταν για διακοπές μαζί με έναν 30χρονο άντρα, που για την ώρα δεν έχει εντοπιστεί.  Μαζί έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ. Θεωρείται από τους λιμενικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ως το πρόσωπο κλειδί. Εκείνος που ίσως λύσει το μεγάλο γρίφο με την κατάθεσή του. Εκείνος που ίσως γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Η φωτογραφία του 30χρονου έχει μοιραστεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί εάν και εφόσον εμφανιστεί σε κάποιο σημείο. Εξετάζονται με προσοχή οι μαρτυρίες, που αναφέρουν ότι μετά τον θάνατο της κοπέλας, είδαν κάποιο να κουτσαίνει και να απομακρύνεται από το σημείο. Φορούσε μαγιό αλλά κανένας δεν κατάφερε να πλησιάσει για να του μιλήσει.

Σημειώνεται πως το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο αλλά και το πτώμα της γυναίκας, είναι σχεδόν ακατοίκητο, από την πάνω πλευρά του νησιού. Αστυνομικοί από τη Σύρο πηγαίνουν στη Φολέγανδρο για να πάρουν μέρος στις έρευνες.

newsit

Φωτογραφία: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News