«Ανάσα» δροσιάς το Σαββατοκύριακο - Πότε θα εξασθενήσουν οι άνεμοι - Νέα θερμή εισβολή από την Τρίτη

Κρήτη
«Ανάσα» δροσιάς το Σαββατοκύριακο - Πότε θα εξασθενήσουν οι άνεμοι - Νέα θερμή εισβολή από την Τρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ενισχυμένους βόρειους ανέμους, κύλησε η σημερινή μέρα στην Κρήτη με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για διατήρηση του ίδιου σκηνικού και αύριο Κυριακή

Το βόρειο ρεύμα στο Αιγαίο φέρνει ενισχυμένους ανέμους με όλες τις βόρειες περιοχές της Κρήτης να επηρεάζονται σημαντικά, ενώ και στα νότια η ένταση των βοριάδων έφτασε σήμερα τα 6 και τοπικά 7τα  Μποφόρ.  

Από αύριο Κυριακή προβλέπεται μικρή εξασθένηση των ανέμων με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 - 32 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές του νησιού. Μόνο στα νότια ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 34 βαθμούς Κελσίου.  

Από την Τρίτη νέα θερμή εισβολή σε συνδυασμό με την πλήρη εξασθένηση των ανέμων ανεβάζει ξανά τον υδράργυρο. Σύμφωνα μάλιστα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα, είναι πιθανό στα τέλη της εβδομάδας να βιώσουμε και πάλι συνθήκες καύσωνα.  

Προς το παρόν, η υποχώρηση των υψηλών ποσοστών της υγρασίας που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας σε επίπεδα πιο ανεκτά κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News