Θανατηφόρο - Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο, τη στιγμή της τραγωδίας με θύμα το κοριτσάκι

Ελλάδα
Θανατηφόρο - Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο, τη στιγμή της τραγωδίας με θύμα το κοριτσάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερα στην περιοχή αποτύπωσε τη στιγμή της τραγωδίας

Τη στιγμή που το φορτηγό στη Νίκαια έπεσε στο κοριτσάκι, μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση, κατέγραψε κάμερα στην περιοχή.

Το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουλίου, στις 13:45, όταν η θεία της μικρής κατέβηκε από το λευκό λεωφορείο μαζί με την κόρη της και την άτυχη εξάχρονη. Είχαν πάει για μπάνιο σε κοντινό προορισμό.

Όπως δείχνει το βίντεο που πρόβαλε το STAR, οι πεζοί προσπάθησαν να περάσουν τον δρόμο, όπου βρισκόταν σταματημένο και το φορτηγό.

Το επόμενο δευτερόλεπτο, το φορτηγό έπεσε στο κοριτσάκι, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού

Ο τραγικός πατέρας της 6χρονης μίλησε στο Mega, όπου ανέφερε ότι, ο οδηγός του φορτηγού, παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα το σοκαριστικό δυστύχημα. «Η τιμωρία που περνάω είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, κι αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη, επειδή είμαστε άντρες, ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα και μπορώ να τού κάνω μεγάλο κακό. Παραβίασε το κόκκινο», είπε. Όσον αφορά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, εξήγησε ότι «είχε πάει (για μπάνιο) η κουνιάδα μου με την ανιψιά μου και την κόρη μου. Κι αυτός, επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου. Που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει».

«Επειδή έχω χάσει τον αδερφό μου, κι έβλεπα τον πατέρα μου, πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Κι όταν άκουγα τους πόνους των γονέων, έκλαιγα. Έλεγα “γιατί τα παιδιά, χίλιες φορές να πάρει εμένα, χίλιες φορές να πάρει εμάς που είμαστε μεγάλοι κι όχι τα παιδιά”. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει; Ξαναγίνονται. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία. Λυπάμαι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News