Θανατηφόρο στη Νίκαια: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού κοριτσιού: «Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου»

Ελλάδα
Θανατηφόρο στη Νίκαια: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού κοριτσιού: «Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της 7χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του

Σε σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή στη σε τροχαίο στη Νίκαια.

Ο πατέρας του κοριτσιού αποκάλυψε πως βιώνει μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς το 2019 έχασε τον αδερφό του, το 2021 την πεθερά του και τώρα την 7χρονη κόρη του.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει», είπε στην κάμερα του LIVE NEWS.

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. “Γιατί τα παιδιά;” έλεγα. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της 7χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του.

Σχετικά με την ξαδέρφη της 7χρονης Παναγιώτας, η 12χρονη έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωστόσο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Με λόγια που σοκάρουν περιγράφει το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7) στη Νίκαια με θύμα ένα 6χρονο κορίτσι αυτόπτης μάρτυρας.

«Κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά από ένα πούλμαν. Την ώρα που κατεβαίνει προσπαθεί να περάσει τη διάβαση να πάει στη νησίδα στη μέση της λεωφόρου» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του Newsbeast.

«Εκείνη την ώρα ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αρχίζει και τρέχει η γυναίκα με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Είχε ξεκινήσει το χωματουργικό και πάτησε τα δύο παιδιά» επισημαίνει.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από τα παιδιά και κάναμε νόημα στον οδηγό. Ήταν αργά για το ένα παιδάκι» τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Megatvcom

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News