Πάτρα: Διασωληνώθηκε η 27χρονη - Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

Ελλάδα
Πάτρα: Διασωληνώθηκε η 27χρονη - Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή της

Αγωνία για την 27χρονη από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από την προηγούμενη Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, την οποία εμφάνισε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η κοπέλα διασωληνώθηκε αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Ίσως αποσωληνωθεί τις επόμενες μέρες

Μιλώντας στο τοπικό μέσο, ο καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ Αργύρης Συμεωνίδης, σημείωσε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι «σταθερά κρίσιμη».«Παρ’ όλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο κ. Συμεωνίδης που είναι και ο επικεφαλής της ομάδας γιατρών που την παρακολουθούν.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί τόσο στην Πάτρα όσο και στην Κέρκυρα έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 27χρονης.

Το χρονικό

Η 27χρονη εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Johnson & Johnson και λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης.

Άμεσα οι οικείοι της τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν αποφάσισαν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο του Ρίου.

Από την προηγούμενη Τετάρτη νοσηλεύεται στην Πάτρα και στην Αιματολογική Κλινική, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: in.gr, φωτογρφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News