Στο Εφετείο ο Χρήστος Παππάς – Θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού

Ελλάδα
Στο Εφετείο ο Χρήστος Παππάς – Θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνήγορος Χρ. Παππά: «Ήθελε να παραδοθεί - Ήταν περαστικός από το σπίτι που τον συνέλαβαν»

Ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο μετήχθη ο επί σειρά μηνών φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια επέστρεψε τη ΓΑΔΑ.

Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών ως μέλος της διευθυντικής ομάδας του ναζιστικού μορφώματος στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή αναμένει, πλέον, τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού, όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Συνήγορος Χρ. Παππά: «Ήθελε να παραδοθεί - Ήταν περαστικός από το σπίτι που τον συνέλαβαν»

«Ήθελε να παραδοθεί», ανέφερε σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι χθες το βράδυ εντολέα του ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης και πρόσθεσε πως όλο αυτό το διάστημα «νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του θα μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Σημειώνεται, ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

(Φωτογραφίες IN TIME)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News