Τροχαίο στο Μαρούσι: Ώρες αγωνίας για 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού - «Έχασε» το αγέννητο μωρό της

Ελλάδα
Τροχαίο στο Μαρούσι: Ώρες αγωνίας για 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού - «Έχασε» το αγέννητο μωρό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού στη ΜΕΘ του «Ερυθρός Σταυρός» - Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζουν την κατάσταση γιατροί και οικογενειακό περιβάλλον

Ώρες αγωνίας για μία 27χρονη, η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος και μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, η 27χρονη ενεπλάκη σε ένα απίστευτο τροχαίο στο Μαρούσι, το μεσημέρι του Σαββάτου όπου και έχασε το αγέννητο μωρό της.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με τους γιατρούς και το οικογενειακό της περιβάλλον, η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την άτυχη γυναίκα έχουν σοκαριστεί από το τραγικό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα. Η 27χρονη διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά bar restaurant στην Αράχωβα και περίμενε με χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό, το οποίο κυοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου μια 22χρονη κοπέλα η οποία φέρεται να κατέβαινε τη Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς το κέντρο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Λεωφόρου και να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης γυναίκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News