Πετραλώνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για το βιασμό καθαρίστριας

Ελλάδα
Πετραλώνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για το βιασμό καθαρίστριας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνοδεία ισχυρής δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο βιαστής των Πετραλώνων, ο 35χρονος Βούλγαρος που κακοποίησε σεξουαλικά και ξυλοκόπησε την 50χρονη καθαρίστρια στο διαμέρισμά του.

Ο 35χρονος μετέβη από τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία ισχυρής δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κρυβόταν παριστάνοντας τον ζητιάνο

Υπενθυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 35χρονος είχε φύγει από την περιοχή για να χαθούν τα ίχνη του, αλλά από τη στιγμή που είχε ταυτοποιηθεί ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Τον αλλοδαπό εντόπισαν οι Αρχές στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ βρισκόταν στον δρόμο παριστάνοντας τον άστεγο επαίτη, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος φερόμενος ως βιαστής αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Πηγή: thetoc.gr, φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News