Πετράλωνα: Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια που κατήγγειλε βιασμό & ξυλοδαρμό - Το χρονικό της φρίκης

Ελλάδα
Πετράλωνα: Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια που κατήγγειλε βιασμό & ξυλοδαρμό - Το χρονικό της φρίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της – «κληρονομιά» της απίστευτης περιπέτειας που βίωσε στο διαμέρισμα της φρίκης στα Πετράλωνα από έναν ή δύο άνδρες

Αναστατωμένη και σοκαρισμένη είναι η γειτονιά στα Πετράλωνα μετά τα δραματικά γεγονότα, που έλαβαν χώρα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής.

Η 50χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από έναν ή δύο άνδρες στην πολυκατοικία όπου είχε πάει να εργαστεί.

Την Κυριακή (20.06.2021) η 50χρονη καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας όπου μεταφέρθηκε το Σάββατο (19.06.2021) για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της – «κληρονομιά» της απίστευτης περιπέτειας που βίωσε στο διαμέρισμα της φρίκης στα Πετράλωνα από έναν ή δύο άνδρες, που παραμένουν άφαντοι και αναζητούνται.

Τις επόμενες ώρες την 50χρονη καθαρίστρια θα εξετάσει και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξαχθούν αναλυτικότερα συμπεράσματα για την υγεία της, αλλά και να βρεθούν τυχόν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Το χρονικό της φρίκης

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη γυναίκα, το πρωί του Σαββάτου (19.06.2021) καθώς βρισκόταν σε μία από τις πολυκατοικίες που εργάζεται ως καθαρίστρια στα Πετράλωνα, ένας από τους ενοίκους την αιφνιδίασε και την τράβηξε στο διαμέρισμά του. Στη συνέχεια κράτησε την 50χρονη κλειδωμένη και επί 3 με 4 ώρες την ξυλοκοπούσε και την βίαζε.

Κάποια στιγμή η 50χρονη κατάφερε να διαφύγει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας σε άσχημη κατάσταση και κατήγγειλε το συμβάν.

Οι Αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν τον φερόμενο δράστη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και αναζητείται. Επίσης, εξετάζουν το αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό έγινε γνωστό και στα social media, ενώ με πρωτοβουλία ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το σπίτι όπου φέρεται να δούλευε η 50χρονη, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα.

Πηγή: newsit.gr

(Φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News