Γλυκά Νερά – Μητέρα Τοπαλούδη: «Δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός, αλλά και η έμφυλη βία»

Ελλάδα
Γλυκά Νερά – Μητέρα Τοπαλούδη: «Δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός, αλλά και η έμφυλη βία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς της Καρολαιν»

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, αναφέρθηκε στα ζητήματα της έμφυλης βίας στο γεγονός πως «ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς της Καρολαιν», σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ.

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», τόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

«Δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι. Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους».

Η μητέρα της Κάρολαϊν πίστευε μέχρι και το τέλος ότι είναι ευτυχισμένη, τόνισε η κα. Τοπαλούδη, θίγοντας το φαινόμενο τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News