Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έψαχνε να κλείσει δωμάτιο στην Κρήτη»

Κρήτη
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έψαχνε να κλείσει δωμάτιο στην Κρήτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Ένα στοιχείο που συνδέει τα πρόσωπα που ήρθαν στο προσκήνιο με την φρικτή γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά με την Κρήτη, αποκάλυψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. 

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛΑΣ Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, συνεργάτης της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” της Αγγλικής Νικολούλη, μίλησε για ένα πρόσωπο που έψαχνε τον περασμένο Απρίλιο να κλείσει δωμάτιο στη Σούδα στην Κρήτη για λογαριασμό ενός από το ζεύγος, αφήνοντας υπονοούμενα και καλώντας να ψάξουν οι αρχές τη συγκεκριμένη παράμετρο.

Οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική…

Στο "φως" ήρθαν και οι συνομιλίες με τον πιλότο. Ο 33χρονος υποδυόταν το θύμα σ’ ένα καλοστημένο ρόλο που έπαιζε, μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη.»

Όταν η Αγγελική επέμενε να τον συναντήσει, εκείνος έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες. Ακόμη και τη μέρα που είχαν κανονίσει να τα πουν.

«Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά.»

Πηγή: anikolouli.gr, iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News