Γλυκά Νερά: «Κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα» - Υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην γυναικοκτονία;

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: «Κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα» - Υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην γυναικοκτονία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής Φως στο Τούνελ

Nέα στοιχεία και υποψίες αποκαλύφθηκαν για το άγριο έγκλημα της Καρολάιν από το σύζυγό της. 

Η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ στον Alpha, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο στην υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

"Κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα"

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου;

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει» συμπλήρωσε.

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Η ίδια ανέφερε ότι μετά από έρευνα των δημοσιογράφων της εκπομπής της, αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ξένο προς τη γειτονιά… Κανείς δεν ήξερε κάτι για το όχημα αυτό και δεν ανήκει σε κανέναν που να μένει εκεί ή σε κάποιο φίλο ή σε κάποιον συγγενή

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

Πηγή: anikolouli.gr, thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News