Πανελλήνιες 2021: οι απαντήσεις σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Ελλάδα
Πανελλήνιες 2021: οι απαντήσεις σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους καθηγητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Αναμενόμενης δυσκολίας τα θέματα σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική. Οι υποφήψιοι και των τεσσάρων Ομάδων Προσανατολισμού βρέθηκαν στα εξεταστικά κέντρα, με τις Πανελλήνιες εξετάσεις να ρίχνουν αυλαία για τους μαθητές των ΓΕΛ την επόμενη Τρίτη 22 Ιουνίου, όσον αφορά στα βασικά μαθήματα.

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων, από τους καθηγητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη ΧΗΜΕΙΑ - ΓΕΛ Ο.Π Θετικών Σπουδών και Ο.Π Σπουδών Υγείας 

Στη Χημεία τα φετινά θέματα χαρακτηρίζονται ευκολότερα από πέρυσι, σωστά διαβαθμισμένα,  χωρίς ακρότητες. Ωστόσο για μια ακόμη χρονιά όπως σχολιάζουν οι εκπαιδευτικοί των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ήταν μεγάλα σε έκταση. Ιδιαίτερες δυσκολίες στο ερώτημα Γ5 αξίας 4  μονάδων και στο ερώτημα Δ3 αξίας 13 μονάδων.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στην ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΛ Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών

Στην Κοινωνιολογία , τα θέματα κινήθηκαν στα αναμενόμενα επίπεδα χαμηλής δυσκολίας. Ήταν σωστά διαβαθμισμένα και οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά, μπορούν να αγγίξουν σχετικά εύκολα το Άριστα. /files/2021-06-18/lyseis_koinoniologia_teliko.pdf

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΓΕΛ Ο.Π Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Στην Ανάπτυξη Εφαρμογών – Πληροφορική, ήταν αναμενόμενης δυσκολίας τα  θέματα, ευκολότερα από την περσινή χρονιά. Το θέμα Γ είχε συγκεκριμένες δυσκολίες, οι οποίες απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή από τους υποψηφίους. Συγχρόνως ήταν ένα μεγάλο σε έκταση θέμα. Το Θέμα Δ αφορούσε καλά προετοιμασμένος μαθητές, χωρίς όμως ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News