Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός είχε «καταλάβει» τον πιλότο και πήρε το βρέφος από τα χέρια του 32χρονου

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός είχε «καταλάβει» τον πιλότο και πήρε το βρέφος από τα χέρια του 32χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η πρώτη εντύπωση που αποκτούν οι αστυνομικοί σε έναν τόπο εγκλήματος είναι συνήθως η σωστή. Αυτό έγινε και στα Γλυκά Νερά»

Ήταν ξημερώματα 11ης Μαΐου όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη μεζονέτα, στα Γλυκά Νερά, όπου έμεναν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η 20χρονη Κάρολαϊν και το 11 μηνών μωρό τους. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον πιλότο δεμένο και την κοπέλα νεκρή στο κρεβάτι.

Η εξέλιξη της υπόθεσης, με τον 32χρονο πιλότο να ομολογεί ότι εκείνος δολοφόνησε την άτυχη Κάρολαϊν, έχει σοκάρει τους πάντες. Γιατί το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως είχε συγκλονίσει και η εικόνα του αστυνομικού να βγαίνει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά με το μωρό του ζευγαριού αγκαλιά. Τώρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, μια νέα πτυχή πίσω από αυτή την εικόνα έρχεται στο φως.

Το είχαν καταλάβει

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής (18.06.2021), ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής είπε πως βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση «Πιστόριους» και ότι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο.

Όπως είπε, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση είναι λανθασμένη.

 «Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολαϊν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε επίσης ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά “λύσε με, πνίγομαι”, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, είπε ότι είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;», διερωτήθηκε.

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News