Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: τα θέματα σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική

Συνεχίζονται οι εξετάσεις και για τις τέσσερις Ομάδες Προσανατολισμού

Στο μάθημα της Κοινωνιολογίας εξετάσθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών και αντίστοιχα στη Χημεία οι υποψήφιοι της Ο.Π Θετικών Σπουδών και της Ο.Π Σπουδών Υγείας, ενώ οι υποψήφιοι της Ο.Π Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάσθηκαν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Δείτε αναλυτικά τα θέματα όπως δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΛ 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην ΧΗΜΕΙΑ - ΓΕΛ 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΓΕΛ 

Πως σχολιάζουν τα θέματα οι καθηγητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Στη Χημεία τα φετινά θέματα χαρακτηρίζονται ευκολότερα από πέρυσι, σωστά διαβαθμισμένα,  χωρίς ακρότητες. Ωστόσο για μια ακόμη χρονιά όπως σχολιάζουν οι εκπαιδευτικοί των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ήταν μεγάλα σε έκταση. 

Ιδιαίτερες δυσκολίες στο ερώτημα Γ5 αξίας 4  μονάδων και στο ερώτημα Δ3 αξίας 13 μονάδων.

Στην Κοινωνιολογία , τα θέματα κινήθηκαν στα αναμενόμενα επίπεδα χαμηλής δυσκολίας. Ήταν σωστά διαβαθμισμένα και οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί καλά, μπορούν να αγγίξουν σχετικά εύκολα το Άριστα.

Στην Ανάπτυξη Εφαρμογών – Πληροφορική, ήταν αναμενόμενης δυσκολίας τα  θέματα, ευκολότερα από την περσινή χρονιά. Το θέμα Γ είχε συγκεκριμένες δυσκολίες, οι οποίες απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή από τους υποψηφίους. Συγχρόνως ήταν ένα μεγάλο σε έκταση θέμα. Το Θέμα Δ αφορούσε καλά προετοιμασμένος μαθητές, χωρίς όμως ιδιαίτερες δυσκολίες.

 

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ηρακλείου. Μινωταύρου 14- Τηλ. 2810 245300

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια