Τράπεζες: Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας στις 16 Ιουνίου

Ελλάδα
Τράπεζες: Τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας στις 16 Ιουνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΤΟΕ: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος

Την προκήρυξη τετράωρης παντραπεζικής πανελλαδικής στάσης εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 11:15 έως τη λήξη του ωραρίου, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, «έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ενωτική και αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων και του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, συνεδρίασε στις 14/6/2021 και αποφάσισε τα εξής:

  1. Συντασσόμαστε από θέση αρχής με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ.
  1. Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες της απέναντι στις βασικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου και ενόψει της ψήφισής του την Τετάρτη 16/6/2021, ειδικότερα για τον κλάδο αποφάσισε:

- Την προκήρυξη 4ωρης παντραπεζικής πανελλαδικής στάσης εργασίας την Τετάρτη 16/6/2021, από τις 11:15 έως τη λήξη του ωραρίου.

- Τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 16/6/2021, στις 16:00, στην Πλατεία Συντάγματος.

- Τη συνέχιση των πρωτοβουλιών για ενωτική απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος στις υπό ψήφιση αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες, συσπειρωμένοι γύρω από την ΟΤΟΕ, να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στις κινητοποιήσεις και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του θεσμού των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» τονίζει η ΟΤΟΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News