Ελλάδα

Θετική στον κορωνοϊό 64χρονη στη Λαμία, σε τεστ που δεν έκανε ποτέ!

Γυναίκα στη Λαμία «βρέθηκε» θετική στον κορωνοϊκό, ωστόσο προηγουμένως δεν είχε κάνει τεστ!

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια, καθώς η αναγγελία του θετικού, είχε και την υποχρέωση 14ημερης καραντίνας στο σύζυγο και στις στενές επαφές της 64χρονης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σαστισμένη η γυναίκα εξηγούσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ τεστ στη Θήβα, ωστόσο οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση των κρουσμάτων στη Βοιωτία, ήταν κατηγορηματικοί ότι το ΑΜΚΑ της και το τηλέφωνο της (με το αρχικό 22310…) ήταν κανονικά καταχωρισμένο μαζί με το θετικό αποτέλεσμα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr η οικογένεια δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία στη Φθιώτιδα και το θέμα ήδη έφτασε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό που φαίνεται να έχει επαληθευτεί, είναι ένα χειρόγραφο έγγραφο όπου έχει καταγραφεί το ΑΜΚΑ της 64χρονης το οποίο θα εξεταστεί πως βρέθηκε στα χέρια αυτών που έκαναν το τεστ και ποιος το έγραψε. Μάλιστα το όνομα της υπάρχει στην τελευταία λίστα με τα κρούσματα της Θήβας.

Σημειώνουμε ότι πολλάκις έχουν καταγραφεί λάθος κρούσματα ή έχουν χρεωθεί σε λάθος μέρη κάποια άλλα. Επίσης στους πρώτους μήνες της πανδημίας που οι υπηρεσίες δεν γνώριζαν τις πονηριές όσων ήθελαν να αποφύγουν την καραντίνα, ειδικά αλλοδαπών, καταγράφηκαν πολλά λάθος ΑΜΚΑ και ακόμη περισσότερα ψεύτικα τηλέφωνα.

Το να έχει όμως δοθεί ΑΜΚΑ άλλου ατόμου με το σωστό επίσης τηλέφωνο και να βρεθεί θετικό (ενδεχομένως να έχει συμβεί στο παρελθόν με κάποιο αρνητικό και να μην έχει δώσει κάποιος σημασία) είναι η πρώτη φορά και σίγουρα οι αρχές πρέπει να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια