Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για την ψυχολόγο της Καρολάιν - Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για την ψυχολόγο της Καρολάιν - Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διενεργεί ποινική έρευνα, με αντικείμενο την επαγγελματική της δραστηριότητα

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει τεθεί η εμφανιζόμενη ως ψυχολόγος που συμβούλευε την 20χρονη Καρολάιν, θύμα της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά.

Με αφορμή την υπόθεση της γυναίκας που εμφανίστηκε ως ψυχολόγος της 20χρονης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών διενεργεί ποινική έρευνα, με αντικείμενο την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διαπιστωθεί αν η εν λόγω γυναίκα, που καταγγέλλεται ότι δημοσιοποίησε σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στοιχεία από όσα της είχε αναφέρει η 20χρονη, έχει τελέσει αδικήματα όπως αυτά της απάτης κατ' εξακολούθηση, καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η υπό έρευνα γυναίκα, που τέθηκε στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας με βάση δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικές αρχές, καταγγέλλεται από την πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων Βασιλική Μπουκουβάλα, ότι δεν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το "Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα, που φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η γυναίκα παρέμεινε στην ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News