Φρίκη στη Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το 6 ετών αγοράκι της!

Ελλάδα
Φρίκη στη Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το 6 ετών αγοράκι της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα

Σοκάρει η είδηση με μητέρα από τη Λαμία, η οποία συνελήφθη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το μόλις 6 ετών αγοράκι της το οποίο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο LamiaReport, τον ξυλοδαρμό ενός μικρού παιδιού ηλικίας 6 ετών είχαμε το βράδυ του Σαββάτου σε κοινότητα της Λαμίας, με την 33χρονη μητέρα που φέρεται να γρονθοκόπησε και να έστειλε στο Νοσοκομείο το μικρό της αγοράκι, για λόγους που δεν έχουν πλήρως εξακριβωθεί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό.

Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.

Η μητέρα συνελήφθη για το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, από όπου ελπίζουμε να δρομολογηθούν οι ενέργειες για την επέμβαση της Πρόνοιας. Χρειάζεται άμεση επαναξιολόγηση της κατάστασης, καθώς στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα παιδιά κάποια εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

(Φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News