Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον πρώην σύζυγο - «Ήταν μια έκρηξη θυμού» λέει ο δικηγόρος

Ελλάδα
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον πρώην σύζυγο - «Ήταν μια έκρηξη θυμού» λέει ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ο 75χρονος

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 75χρονου που σκότωσε το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Βάρβαρα τη σύζυγο του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

Φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ο 75χρονος

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, γεγονός που ίσως είχε αυξήσει τις εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη, ο ίδιος φέρεται να το αρνήθηκε κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι μένει στην ίδια πολυκατοικία και κατά τελευταία τους συνάντηση υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες που -όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος- τον έβγαλε εκτός εαυτού».

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Θεόδωρος Π. Μαντάς, τόνισε πως «πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος».

Πηγή: ethnos.gr , φωτογραφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News