Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Θόλωσα, έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα»

Ελλάδα
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Θόλωσα, έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εισαγγελέα ο εν διαστάσει συζύγός της 64χρονος που φέρεται να ομολόγησε για το έγκλημα στην Αττική

Στον εισαγγελέα οδηγείται το Σάββατο ο 75χρονος που παραδόθηκε στην Αστυνομία και φέρεται να ομολόγησε τον φόνο της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε ενώπιον των Αρχών, έχοντας μαζί του ένα 32άρι όπλο το οποίο και παρέδωσε, ενώ φέρεται να ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Μεταξύ άλλων, στην απολογία του στους αστυνομικούς, ο 75χρονος σύμφωνα με το thetoc.gr περιέγραψε πώς έφτασε στο έγκλημα και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του: "Είχα πάει να της ζητήσω να μου επιστρέψει κάποια χρυσαφικά. Εκείνη μίλησε απαξιωτικά για το πρόσωπό μου, με έβρισε και με προσέβαλε".

Κια συνέχισε: "Θόλωσα, έβγαλα το πιστόλι και την πυροβόλησα. Το όπλο είναι πολύ παλιό, το είχα βρει σε μια μετακόμιση".

Όσο για τις οικονιμικές διαφορές τους, είπε: "Οι διενέξεις μας ήταν συνεχείς για τα οικονομικά. Της τα είχα γράψει όλα και πλήρωνα τα δάνεια".

"Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο"

Στην εκπομπή Tlive του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μίλησαν την Παρασκευή δύο φίλες της 64χρονης, υποστηρίζοντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της τη χτυπούσε μετά τον χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους.

"Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο" είπε με δάκρυα στα μάτια και φωνή που "έσπαγε" μία από δύο γυναίκες, που ήταν 30 χρόνια φίλη με το θύμα. Η ίδια ανέφερε πως η Ελένη Α. είχε χωρίσει, γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση.

Μία άλλη γυναίκα, γειτόνισσα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, είπε επίσης στην ίδια εκπομπή ότι όντως ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, την κακοποιούσε και υπήρχαν εντάσεις. "Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα", είπε χαρακτηριστικά.

"Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της" πρόσθεσε, λέγοντας πως το θύμα είχε χωρίσει πριν τρία χρόνια και είχε μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι, όπου και εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η ενέδρα του 75χρονου στην 64χρονη και η φυγή μετά το φονικό

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα, την οποία ομολόγησε ο 75χρονος πρώην σύζυγός της, όταν παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Star και στον ΑΝΤ1, φαίνεται το αυτοκίνητο της 64χρονης που φτάνει και παρκάρει έξω από το σπίτι της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, διακρίνεται ο ίδιος ο 75χρονος να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

"Ακούσαμε ένα μπαμ, αλλά σαν να είναι βεγγαλικά. Βγήκα έξω και μου είπαν μια γυναίκα έπεσε κάτω. Ήταν μια γυναίκα μέσα στα αίματα", ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον ΑΝΤ1.

φωτογραφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News