Ελλάδα

Γάμοι: Πότε θα ληφθούν αποφάσεις - Θα αλλάξει το όριο των καλεσμένων;

Μετατέθηκε η λήψη των σημαντικών αποφάσεων για μουσική ,φροντιστήρια και απαγόρευση κυκλοφορίας

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις νέας άρσης μέτρων του lockdown, για τη μουσική στην εστίαση και για το ωράριο κυκλοφορίας, εφόσον όμως η Επιτροπή ειδικών διαπιστώσει ότι έχει μειωθεί περαιτέρω το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 00:30 μέχρι τις 05:30.

«Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της και η η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η μουσική αναμένεται να επιτραπεί στην εστίαση από τις αρχές Ιουλίου, ενδεχομένως από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τη μείωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Επίσης, στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, πιθανόν να αποφασιστεί σύμφωνα με το ethnos.grαν θα επιτραπεί οι συμμετέχοντες στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι βέβαιο, αφού αποτελεί ένα δύσκολο θέμα για την κυβέρνηση και τους ειδικούς. Μάλιστα οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που σχετίζονται με τις κοινωνικές εκδηλώσεις πιέζουν να αυξηθεί το όριο καθώς διαφορετικά "βυθίζονται" στην ανεργία. Προς το παρόν ωστόσο δεν επιτρέπεται ούτε η μουσική στις εκδηλώσεις και μικρός αριθμός καλεσμένων με αποτέλεσμα τα ζευγάρια να βρίσκονται σε αδιέξοδο. 

Στο τραπέζι θα μπει και το θέμα των φροντιστηρίων, καθώς τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σταματούν τα μαθήματα, ωστόσο τα φροντιστήρια έχουν θερινά τμήματα, τα οποία δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να κάνουν τηλεμαθήματα, εφόσον οι περισσότερες δραστηριότητες είναι πλέον ανοιχτές.

φωτογραφία pexels

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια