Πελώνη: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για άτομα σε γάμους, βαφτίσεις και ωράριο κυκλοφορίας

Ελλάδα
Πελώνη: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για άτομα σε γάμους, βαφτίσεις και ωράριο κυκλοφορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δήλωσε την Παρασκευή ότι ενδεχομένως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι αναμενόμενες ανακοινώσεις αναφορικά με το ωράριο κυκλοφορίας αλλά και για τις αλλαγές σε δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν εν ευθέτω χρόνω, όπως για παράδειγμα η αύξηση του αριθμού των ατόμων σε δεξιώσεις.

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφόρα τα πρωτόκολλα του τουρισμού», τόνισε η κυρία Πελώνη.

«Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανακινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις», πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

Ερωτηθείσα, εξάλλου, αν θα εφαρμοστούν στις πύλες εισόδου της χώρας τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως τα τεστ ανίχνευσης αναπνοής, ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα».

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News