Γιαγιά 11χρονης Ιωάννας: «Να με θάψουν εμένα, δεν θα στενοχωριόμουν»

Ελλάδα
Γιαγιά 11χρονης Ιωάννας: «Να με θάψουν εμένα, δεν θα στενοχωριόμουν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένη από το χαμό του κοριτσιού στα Χανιά

Για την υπόθεση της 11χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στα βράχια σους Αγίους Αποστόλους Χανίων μίλησε η γιαγιά της.

Όπως ανέφερε: «Να με θάψουν εμένα, δεν θα στενοχωριόμουν. Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Είναι ένα χαστούκι με δύο παλάμες, όχι με μία και με τρεις μπορώ να πω. Αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά τα πράγματα, δεν αλλάζουν αυτή τη στιγμή» .Η γιαγιά της 11χρονης και μητέρα του πατέρα της μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε «δυστυχώς ο πόνος αυτός και μάνας και παιδιών και πατέρα και γιαγιάδων είναι πολύ πολύ οδυνηρός, δεν περνιέται εύκολα».

Και συνέχισε τονίζοντας το εξής: «Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να είμαστε μια γροθιά. Εγώ αυτή τη στιγμή, θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στενοχωρημένη».

Σημείωσε ακόμη: «Κοιτάξτε να δείτε, εγώ το παιδί, επειδή ακούσαμε διάφορα, το πήγαμε και του κάναμε νεκροτομή - νεκροψία. Οπότε εμείς έχουμε το πόρισμα αυτό. Η αστυνομία δεν είχε το πόρισμα αυτό και έβγαλε ας πούμε ένα ατύχημα. Το πόρισμα δεν δείχνει ούτε βιασμό, τώρα το παιδί παραπάτησε, ζαλίστηκε».

Σε ότι αφορά στη μητέρα της 11χρονης συμπλήρωσε: «Να περιπλανιέται το παιδί τη νύχτα και να το δηλώνει (σ.σ. μάνα) το πρωί της άλλης ημέρας; Βέβαια, δεν ήμουν ούτε μπροστά ούτε έβλεπα τι συμβαίνει και γιατί πήγε πρωί βράδυ... Δεν έπιασε το τηλέφωνο να πει ότι αυτό το πράγμα συμβαίνει. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Έπρεπε να μας ειδοποιήσει έστω να βγούμε κι εμείς λίγο να το ψάξουμε, μπορεί να το είχαμε βρει, μπορεί να ζούσε, μπορεί να είχε χτυπήσει».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News