Θεσσαλονίκη: Την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης τίμησε σήμερα ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Κρήτη
Θεσσαλονίκη: Την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης τίμησε σήμερα ο Δήμος Ωραιοκάστρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια στο Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση

Την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης τίμησε σήμερα ο Δήμος Ωραιοκάστρου με εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος».

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια στο Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», Γιώργο Καπετανάκη. Η εκδήλωση στο Μνημείο των Κρητών Μακεδονομάχων ολοκληρώθηκε με ένα ριζίτικο, αφιερωμένο στη μνήμη των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης.

Λίγο αργότερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρέδωσε στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου την πλατεία «Αθάνατο Νερό», που μετά την ανάπλασή της απέκτησε νέα όψη με πλατάνια και τρεχούμενα νερά και αποτελεί έναν καλαίσθητο χώρο αναψυχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News