Λαρισαία γυναικολόγος: «Πείτε "όχι" στα εμβόλια, προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA»

Ελλάδα
Λαρισαία γυναικολόγος: «Πείτε "όχι" στα εμβόλια, προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαρισαία γιατρός καλεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

Μετά την γιατρό - γυναικολόγο στη Λαμία που καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, άλλη μία γιατρός από τη Λάρισα - της ίδιας ειδικότητας - σε ανάρτησή στο Facebook, αποτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο onlarissa.gr, ύστερα από το πολύ νωπό στις μνήμες όλων μας περιστατικό που έλαβε χώρα στην Λαμία με την γιατρό - γυναικολόγο που πραγματοποιούσε εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Λαμίας να παρακινεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, ισχυριζόμενη πως το εμβόλιο προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας και η οποία τελικά εισήχθη σε ψυχιατρείο, σήμερα μια Λαρισαία γιατρός της ίδιας ειδικότητας (μαιευτήρας-χειρούργος-γυναικολόγος), δημοσίως και μέσα από το προφίλ της στο facebook, με αναρτήσεις της αποτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και σταδιακή καταστροφή των αγγείων.

Η κ. Κωνσταντίνα Καρβελλα που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας, δέχτηκε πολλά θερμά συγχαρητήρια από αρνητές των εμβολίων στο FB οι οποίοι εξάρουν την ειλικρίνεια της.

Η γιατρός στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής: «Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του Covid 19. Μεγάλες παρενέργειες! Η Pfizer έχει θησαυρίσει! Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια! Διαταραχές το ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια! Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες! Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα! Πολλοί νεκροί όχι από τον Covid 19, αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις! Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί! Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε το λαό μας και όλη την ανθρωπότητα! Να είμαστε γενναίοι και να το λέμε άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν! Μακριά από την παγκοσμιοποίηση! Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή! Η γη φτάνει για όλους μας!»  

Δείτε την ανάρτηση της Λαρισαίας γυναικολόγου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News