Ελλάδα

Πανελλήνιες 2021: Τι θα συμβεί εάν υποψήφιος νοσήσει με κορωνοϊό

Θα δοθεί αναλυτικό πρωτόκολλο όταν συζητηθεί με τους επιστήμονες, σύμφωνα με την Νίκη Κεραμέως

Για το ενδεχόμενο ανοίγματος των φροντιστηρίων, των μικρότερων βαθμών εκπαίδευσης και των κέντρων ξένων γλωσσών αλλά και για το τι θα συμβεί εάν κάποιος υποψήφιος των Πανελλαδικών Εξετάσεων νοσήσει με κορωνοϊό μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως σημείωσε εάν ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα του δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα πρόσθεσε πως θα δοθεί αναλυτικό πρωτόκολλο όταν συζητηθεί με τους επιστήμονες.

Για το άνοιγμα φροντιστηρίων και μικρότερων βαθμίδων εκπαίδευσης σημείωσε πως θα συζητηθεί με τους ειδικούς μέσα στης επόμενες ημέρες και έπειτα θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις. 

Για το ένα self test που διεξάγεται από εδώ και στο εξής για τους μαθητές των σχολικών μονάδων σημείωσε πως τα ζήτημα τέθηκε στην επιτροπή των ειδικών και πλέον «προχωράμε σε συνολική αποκλιμάκωση σε πολλές δραστηριότητες».

Αναφορικά με τα πανεπιστήμια, υποστήριξε ότι στόχος του υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι ο εξορθολογισμός συνολικά του ακαδημαϊκού χάρτη στη βάση ακαδημαϊκών κριτηρίων και κριτηρίων βιωσιμότητας.

Πηγή: ethnos.gr , φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια