Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» - Κατάθεση 15.000 ευρώ σε ΑΤΜ μετά τη δολοφονία

Ελλάδα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρία «φωτιά» - Κατάθεση 15.000 ευρώ σε ΑΤΜ μετά τη δολοφονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στους δράστες του στυγερού εγκλήματος οι αρχές

Nέες αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας από την συμμορία των ληστών, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Οι αδίστατκτοι κακοποιοί έδεσαν και φίμωσαν τον 32χρονο πιλότο, απείλησαν το μωρό και σκότωσαν την μητέρα, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Η Αστυνομία βρίσκευαι στα ίχνη των δραστών χάρη στη μαρτυρία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν και οι αρχές έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του κακοποιού, που σκότωσε την 20χρονη.

Δύ Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ATM

Παράλληλα υπήρξε μια σοβαρή μαρτυρία από γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ'' και ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr. "Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της", ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Η επικήρυξη των δραστών…

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος της 20χρονης γυναίκας.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας "oι συνάδελφοι στην ασφάλεια έχουν στραγγίσει την έρευνα, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχουν πολλά στοιχεία. Έκαναν πολλά λάθη οι δράστες. Ένα από τα μεγαλύτερα ήταν ότι έκατσαν μία ολόκληρη ώρα μέσα στο σπίτι".

Την ίδια ώρα, διερεύνησης αξίζει και μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News