Γλυκά Νερά: Η λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Η λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία της Καρολάιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού βρίσκονται οι έρευνες

Μέσω της τεχνολογίας αλλά και από μαρτυρίες σχετικά με τους τρεις αδίστακτους ληστές  που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν μπροστά στα μάτια του συζύγου και του 11 μηνών βρέφους, προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ να εξιχνιάσουν το έγκλημα που συντάραξε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, αφορά περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.

Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια από την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως  κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές που αφορούν ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα.

Οι συγκεκριμένες ληστείες, είχαν ένα κοινό στοιχείο με αυτή που έγινε στα Γλυκά Νερά. Διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα.

Η λίστα της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι και να προχωρήσουν σε έρευνα ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι από αυτούς σχετίζονται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πώς διέφυγαν τελικά οι δολοφόνοι

Ένα από τα στοιχεία που διερευνούν οι Αρχές αφορά τον τρόπο που προσέγγισαν αλλά και διέφυγαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου, δε,  να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο.

Οι Αστυνομικοί ψάχνουν από κάμερες της ευρύτερης περιοχής να βρουν στοιχεία που αφορούν στον τρόπο προσέγγισης και διαφυγής των δραστών καθώς έτσι μπορεί να οδηγηθούν γρηγορότερα στους δράστες

Το προφίλ των δολοφόνων

Μιλώντας το πρωί στο MEGA η κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι «ο τρόπος που επέλεξαν να δείξουν τη δύναμή τους οι δράστες, το να κακοποιήσουν το σκύλο και η συνολική τους δράση,  δείχνει μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα.

Είναι άνθρωποι που δεν έχουν ενοχές, δεν νιώθουν το συναίσθημα που μπορεί να προκαλέσουν οι πράξεις τους. Το πώς θα ανταπεξέλθει ο σύζυγος, είναι πολύ νωρίς να αξιολογήσουμε. Είναι ακόμα σε μια κατάσταση άρνησης, και λειτουργεί αντανακλαστικά».

Τα στίγματα των κινητών αναζητούν οι Αρχές

Κατά τα λοιπά, οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και επεκτείνονται καθώς αναζητείται μέσω ενός ειδικού συστήματος ανάλυσης, τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν στην ευρύτερη περιοχή  το ξημέρωμα της 11ης Μαίου μεταξύ 4 και 6 το πρωί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ώστε να αρχίσουν να πλησιάζουν στους δράστες.

In.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News