Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκαρίστηκε ο αστυνομικός με όσα αντίκρισε στο σπίτι

Ελλάδα
Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκαρίστηκε ο αστυνομικός με όσα αντίκρισε στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα μέσα από τα μάτια του αστυνομικού που πρώτος μπήκε στο σπίτι

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου οι τρεις αδίστακτοι δολοφόνοι αφαίρεσαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν στη σοφίτα του σπιτιού της, παρουσία του 32χρονου συζύγου της και της μόλις 11 μηνών κορούλας της.

Η φωτογραφία του υπαρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης, Χρήστου Βαρδίκου, που κρατάει τη μικρή Λυδία σφιχτά στην αγκαλιά του του λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 40χρονος αστυνομικός «τρύπωσε» με τους συναδέρφους του από το παράθυρο που μπήκαν και οι ληστές κι όταν έφτασαν στο χώρο του εγκλήματος, δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα που αντίκρισε. «Είναι 20 χρόνια στην Αστυνομία και έχει δει πάρα πολλά. Έχει δει μπροστά του άτομα να βάζουν τέλος στην ζωή τους. Έχει έρθει αντιμέτωπος με ενόπλους κακοποιούς που τον πυροβόλησαν και αναγκάστηκε να ανταποδώσει τα πυρά για να σωθεί», αναφέρει στο newsit.gr στενός συγγενής, του Χρήστου Βαρδίκου στον οποίο ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. περιέγραψε το περιστατικό και συνεχίζοντας τονίζει: «Αυτό όμως που αντίκρισε τα ξημερώματα της Τρίτης δεν το έχει ξαναδεί στην ζωή του».

Ο συγγενής του υπαρχιφύλακα μας αφηγείται με κάθε λεπτομέρεια τα όσα του μετέφερε ο 40χρονος αστυνομικός τα οποία αποτελούν γροθιά στο στομάχι. «Όταν μπήκε στη σοφίτα μαζί με τους συναδέλφους του αυτό που αντίκρισε δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Η 20χρονη κοπέλα ήταν νεκρή. Ήταν πεσμένη στο κρεβάτι. Οι κακοποιοί όμως είχαν κάνει κάτι απίστευτο. Είχαν βάλει στην πλάτη της Καρολάιν το βρέφος. Μόλις μπήκαν στη σοφίτα το μωράκι τους κοίταζε με τα μάτια του χωρίς να κλαίει. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στην Αστυνομία. Στιγμή που θα την θυμάται για μια ζωή».

Αμέσως ο 40χρονος Χρήστος Βαρδίκος, πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών πήρε το μωρό και βγήκε εκτός σπιτιού. «Προσπάθησε να διαχειριστεί όλα του τα συναισθήματα. Όταν είδε το κοριτσάκι κατάλαβε ότι είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένο. Το πήρε στην αγκαλιά του και προσπάθησε να το νανουρίσει. Αυτό που έζησε δεν περιγράφεται με λόγια», όπως περιέγραψε συγγενής του.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News