Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος, 12 ημέρες μετά την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer - «Προσευχόμαστε στο Θεό»

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος, 12 ημέρες μετά την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer - «Προσευχόμαστε στο Θεό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

12 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ο 50χρονος άνδρας νόσησε, αυτή την ώρα δίνει για τη ζωή του - Ο Κορωνοϊός τον «χτύπησε» λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου…

Διασωληνωμένος, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, νοσηλεύεται εδώ και μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο 50χρονος τραυματιοφορέας του συγκεκριμένου νοσοκομείου, που εργαζόταν για πολλά χρόνια στο παλιό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο νέο…

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες της οικογένειάς του, πριν 12 μέρες είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer και μετά από λίγες μέρες άρχισε να έχει πυρετό μέχρι που επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα με σοβαρή πνευμονία.

«Είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό και άλλοι συνάδελφοι του τραυματιοφορείς που δεν είχαν εμβολιαστεί καθόλου αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, αντίθετα ο αδερφός μου που ήταν ο μοναδικός από αυτούς που είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer κατέληξε στη ΜΕΘ και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Πήγα να τον δω στη ΜΕΘ και είδα άτομα μέσα χωρίς μάσκα. Είδα μέσα μέχρι και παιδίατρο να εξετάζει ασθενείς.  Έχουμε κάνει αίτημα ως οικογένεια να πάει σε άλλο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ. Προσεύχομαι κάθε μέρα στον Θεό να τον κάνει καλά…», τόνισε η αδερφή του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News