Ανείπωτη τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε αιφνίδια 30χρονη έγκυος

Ελλάδα
Ανείπωτη τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε αιφνίδια 30χρονη έγκυος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 30χρονη Μαρία έχασε τη ζωή της τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της - Συγκινεί το μήνυμα του συζύγου της - «Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας»

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 30χρονη έγκυος γυναίκα στο σπίτι της την Μεγάλη Παρασκευή, όπου την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της, στην Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και την τοπική κοινωνία.

Η νεαρή Μαρία Κιοσεντερλή βρισκόταν, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και σύμφωνα με το agriniopress, ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας).

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της. «Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Συγκλονισμένος ο σύζυγος από την ανείπωτη τραγωδία

Απαρηγόρητος ο σύζυγος της άτυχης Μαρίας, που δεν μπορεί να πιστέψει στην ξαφνική απώλεια. Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook:

«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζι», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα σε φωτογραφία της στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ' αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

Συγκινητικά μηνύματα των φίλων και συγγενών

Στο Facebook συγγενείς και φίλοι έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την άτυχη κοπέλα, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον σύζυγο της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

Πηγές: agriniopress protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News