Ντόρα Μπακογιάννη: «Είχα ονειρευτεί αυτό το Πάσχα στα Χανιά»

Ελλάδα
Ντόρα Μπακογιάννη: «Είχα ονειρευτεί αυτό το Πάσχα στα Χανιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαντά για τη δήλωση της για Πάσχα στα Χανιά

Για τη δήλωσή της για Πάσχα στα Xανιά έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη στο Mega.

Μιλώντας για την απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό για το Πάσχα, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: "ποια οργάνωση κράτους μπορεί να ελέγξει όσους έχουν εμβολιαστεί από εκείνους που δεν έχουν; Ας είμαστε λίγο πραγματιστές. Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος. Για τους τουρίστες υπάρχει, μπορείς να τον ελέγξεις, είναι ένα αεροπλάνο. Για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ελέγχεις αεροπλάνα, πλοία, τις εισόδους της χώρας, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις όλους τους δρόμους της Ελλάδας. Αν φύγουν άρρωστοι άνθρωποι, θα αντέξουν τα νοσοκομεία; Για αυτό η κυβέρνηση προσπαθεί να τετραγωνίσει τον κύκλο".

"Αν πρόκειται να πάει κάποιος τουρίστας στα νησιά μας, θα πάει και με ανοιχτή την εστίαση, και βεβαίως θα πάμε και εμείς μαζί του για να κάνουμε τις διακοπές μας. Άρα το θέμα μας είναι πώς θα αντέξουμε μέχρι τις 15 Μαΐου", πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Αναφερόμενη στη δήλωσή της σε τηλεοπτική εκπομπή, που είχε πει "Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα", προκαλώντας αντιδράσεις, η ίδια εξήγησε ότι "Αισθάνομαι όπως αισθάνεστε και εσείς. Είχα τόσο ονειρευτεί αυτό το Πάσχα στα Χανιά, πίστευα ότι θα ήταν η ώρα που θα παίρναμε τη ζωή μας πίσω. Εγώ είμαι παρορμητική και εκφράστηκα και είπα αυτό που θέλω, αλλά από την ώρα που δεν επιτρέπεται θα κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα. Είμαστε γεροί και αυτό μετράει".

Πηγή: capital.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News