Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα - «Το παιδί μου ζητούσε καιρό βοήθεια»

Ελλάδα
Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα - «Το παιδί μου ζητούσε καιρό βοήθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει η μητέρα των δύο θυμάτων

Συγκλονίζει η μητέρα των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα που βρήκαν τραγικό θάνατο, καταγγέλλοντας πως η κόρη της είχε ζητήσει βοήθεια αλλά «κανείς δεν τη βοηθούσε». Πρόκειται για την υπόθεση γυναικτονίας της 28χρονης και τη δολοφονία του αδερφού της από τον 31χρονο εν διαστάσει συζύγου της νεαρής . Η μητέρα των θυμάτων μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για όσα προηγήθηκαν της τραγωδίας.

«Το παιδί μου φώναζε εδώ και καιρό, ζητούσε βοήθεια, έψαχνε, ένιωθε τον κίνδυνο που πλησίαζε και, δυστυχώς, κανείς δεν τη βοηθούσε» είπε η τραγική μητέρα.

«Πήγε παντού, χτύπησε πόρτες, τι άλλο να έκανε; Από τον Δεκέμβριο που επέστρεψε το παιδί μου στο σπίτι, ο δράστης δεν σταμάτησε να τη βρίζει, να την ενοχλεί και να την απειλεί. Χτύπησε εμάς, χτύπησε τον Γιώργο, δεν σταματούσε» συμπλήρωσε. «Γιατί, Θεέ μου, κανείς δεν μας βοήθησε;» διερωτάται.

«Ήξερε τι έκανε»

Η ίδια επιμένει πως ο 31χρονος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του, σε αντίθεση με την υπερασπιστική γραμμή του συλληφθέντα που ισχυρίζεται ότι έχει το ακαταλόγιστο.

«Συγχωρήστε με, αλλά είμαι μια γυναίκα που δούλευα όλη μου τη ζωή. Ήμουν, δεν ήμουν 20 χρόνων όταν γέννησα τον Γιώργο, μαζί μεγαλώναμε, και τώρα; Σε μία βραδιά μού τα πήρε και τα δύο παιδιά μου. Ήξερε τι έκανε. Το έλεγε καιρό τώρα» επεσήμανε.

«Έχασα τα σπλάχνα μου, έχασα την ψυχή μου. Έχω τις φωτογραφίες των παιδιών μου και το καντήλι τους αναμμένο μέρα-νύχτα. Να τα φωτίζει. Εκεί πλέον κοιμάμαι, δίπλα στο καντήλι, για να μη σβήσει, να μείνει η φλόγα ζωντανή σαν το χαμόγελό τους».

Πηγή: In.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News