Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - 4 πρόσωπα στο στόχαστρο

Ελλάδα
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - 4 πρόσωπα στο στόχαστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο βίντεο στο "φως", τραβήχτηκε τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Εγκληματικές οργανώσεις και κακοποιούς με βαρύ ποινικό παρελθόν ερευνούν τώρα οι Αρχές, στοχεύοντας στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητεί ίχνη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Για την ώρα, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των αρχών, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, εκρήξεις, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.

Τα εν λόγω πρόσωπα  είναι αποφυλακισμένοι ποινικοί που ενδέχεται είτε να εμπλέκεται είτε να γνωρίζουν πληροφορίες, σύμφωνα με την αστυνομία, και με τις υποθέσεις των προσώπων αυτών είχε ασχοληθεί και ο Γιώργος Καραϊβάζ ως αστυνομικός ρεπόρτερ.

Τρεις παλιές δολοφονίες επί τάπητος

Στο μεταξύ, οι αρχές κάνουν έρευνα στα κείμενα που είχε γράψει ο δημοσιογράφος για παλιές υποθέσεις. Στρέφουν την προσοχή τους σε κάποιον εμπλεκόμενο κάποιας εκ των υποθέσεων που πιθανόν ενοχλήθηκε από την έρευνα του Καραϊβάζ. Εξετάζεται, επίσης, το αν είχε με κάποιον επικοινωνίες δημοσιογραφικού ή απειλητικού χαρακτήρα.

Στο ίδιο πλαίσιο των ερευνών, οι αρχές έχουν εντάξει και τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες που σχετίζονται με την αλληλοεξόντωση μελών της Greek Mafia, το 2018 και το 2019.

Το νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Το νέο οπτικό υλικό εξετάζεται από τις Αρχές. Στο βίντεο από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.

Το βίντεο είναι τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι.Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά το πρώτο λεπτό:

Πηγή: thecaller.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News