Ελλάδα

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν απειλές - «Του είχα δώσει τη διεύθυνσή μου»

Τα ανατριχιαστικά λόγια του άτυχου δημοσιογράφου

Τις υποθέσεις τις οποίες ερευνούσε τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή 9/10 , διερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ για να βρουν τις απαντήσεις και τους δράστες του εγκλήματος. 

Μάλιστα στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να γράψει για τις απειλές που δεχόταν. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραϊβάζ έγραψε για κάποιον που τον απειλούσε, σημειώνοντας πως τον ενημέρωσε για τη διεύθυνση της κατοικίας του, προκειμένου ο εκτελεστής του να μην χάσει χρόνο, αλλά και για να μην κουράζεται να τον ψάχνει.

To ανατριχιαστικό κείμενο που είχε γράψει

Υπεθυμίζεται ότι σε κείμενο που είχε γράψει σύμφωνα με το athensmagazine.gr τον Ιούλιο του 2020, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε αποκαλύψει πως άτομο τον είχε προειδοποιήσει για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του, το οποίο «μάλλον βαίνει προς ακύρωση».

Πρόκειται για ενυπόγραφο κείμενο - ανάρτηση στην ιστοσελίδα του bloko.gr, στο οποίο αναφέρεται σε συνομιλίες του με τον δολοφονημένο τον Οκτώβριο του 2019 επιχειρηματία και πρώην «νονό» Δ.Μ. και έναν απόστρατο σήμερα αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε επαφή με τον Δ.Μ., κάτι το οποίο αναφέρονταν και στη μεγάλη έρευνα της ΕΥΠ για τις σχέσεις επίορκων αστυνομικών με την αθηναϊκή νύχτα.

Όπως ανέφερε: «(...)Επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχόμενου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη διαπλοκή του Π. με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει. Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως, για να μην... κουράζονται».

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια